MUDANCES I GUARDAMOBLES GRANOLLERS

Pressupost Inici Contactar
Castellano Castellano
Mudances
Nacionals
Mudances Internacionals Trasters
Self-Storage
Mudances
d´ Empreses
Guardamobles Mobiliari Muntatge/ Desmuntatge Mudanzas
Integrales
MUDANCES DE QUALITAT
 
LLOGUER DE PLATAFORMES ELEVADORES

En ocasions resulta extremadament difícil fer arribar als habitatges utensilis o objectes aliens a una mudança, que entren per primera vegada al domicili, i que per diferents qüestions no poden ser transportats per escales o ascensors i solament entren per la terrassa, o balconada . Per aquesta raó en Mudances Barris posem a la seva disposició el servei de lloguer de plataformes elevadores amb el qual en menys de mitja hora, tindrà el seu sofà, gran electrodomèstic, sanitari gran, estructura de fusteria d'alumini o material d'obra , instal·lat al seu domicili.

 

El bon nom de Mudances Vallés és el resultat de la qualitat del nostre servei i l'atenció als nostres clients, Des de la creació de la nostra empresa, la línia de treball sempre ha anat dirigida a millorar amb nous sistemes la mudança en pisos, oficines, entitats bancàries, empreses, hospitals, centres oficials, xalets, etc.
Apliquem els sistemes més moderns en mudances, tals com a plataformes munta-mobles, embalatges especials per a roba, vaixelles, llibres, etc.
La nostra flota de vehicles de mudances i plataformes elevadores i la nostra oferta de Guardamobles en contenidors o trasters de self–storage que ofereixen una gran seguretat de les seves pertinences, transportades o emmagatzemades en les nostres dependències i, evidentment el més important: el nostre equip des dels comercials que visiten la seva residència pel Pressupost i els operaris, muntadors que efectuen la mudança, compta amb més de 15 anys d'experiència oferint serveis de mudances locals, nacionals, internacionals i servei de Guardamobles.

Presupuesto Mudanzas
 
 
Vehicles Mudances
Plataformes Elevadores
 
Material de Embalaje
Transport de Pianos
Mudances i Embalatge d´ Obres d´Art
 
 
Tel. 902 107 832
 
 
  Empresa  
Pressupost
 Contactar  
       
Powered and designed by Cliff Producciones